neděle 31. července 2011
Krůtí maso se zeleninou
500g krůtího masa
lžíce hořčice, dle chuti sůl, pepř, kmín
1menší cibule
Osmažíme cibulku, na ni vložíme na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a hořčici a ve vlastní šťávě dusíme do měkka.
Na závěr dušení vložíme mraženou zeleninovou směs s kukuřicí a dovaříme tak, aby mrkev nebyla úplně měkká.
Zahustíme a podáváme s rýží.
Jednoduché, rychlé, výborné ;)
Dobrou chuť.
Babinetka: Sonrisa
Štítky:
Slepičárna ...
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
2 komentářů:
To vypadá úúžasně.
Príma stránečky plné inspirace:)Děkuji kuchtičky šikovné K.
Okomentovat