úterý 7. září 2010

Rohlíková pizza

10 rohlíků
400ml mléka
3 vajíčka
sůl,pepř

Postup:
Rohlíky nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme mléko, vidličkou rozšlehaná vejce, sůl a pepř. Vše promícháme. Vzniklou hmotu rukama rozprostřeme na olejem vymazaný plech a pečeme po dobu asi 15 minut. Těsto poté vyndáme z trouby, pomažeme kečupem a navrch poklademe krájeným salámem, rajčaty, paprikou, žampiony, ananasem, pórem, mandarinkami, kukuřicí - prostě čímkoli, co nám na pizze chutná..
Posypeme sýrem a oreganem a pečeme dalších 15 minut.





Babinetka : Štěpánka.Š

1 komentářů:

AndreaP. řekl(a)...

Dneska jsem tuto pizzu dělala k obědu a je to prostě geniální. Fakt super dobrota a už uvažuju, jak recept obměňovat, protože základ z rohlíků se mi zdá jako prima i pro další pokusy. A je to dobré i studené, možná ještě lepší než teplé. Prostě za mě jednička s hvězdičkou a zařazuju mezi mé super oblíbené.