Piškot: 5 žloutků, 15dkg cukru, 15dkg polohrubé mouky, 6 lžic horké vody, 1/2 prášku do pečiva, sníh z 5ti bílků
Pečeme 10 minut při 250°.
Krém: 1 šlehačka, 1 ztužovač do šlehačky, 1 vanilkový cukr, 1 kysaná smetana
Rosol: 1/2l vody, 1 vanilkový puding, 1 Tang (podle ovoce - na kiwi dávám citronový), cukr dle chuti
Nejprve se upeče piškot. Na vychladlý piškot natřeme hotový krém a poklademe plátky kiwi (nebo jakékoliv jiné ovoce). Na ovoce nalejeme vlažný rosol. Je to v létě příjemně osvěžující moučník. U nás moc oblíbený :).
Babinetka: Jiruška
pátek 10. září 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
0 komentářů:
Okomentovat